3D-brillen in Brussel

Zalig om de kinderen hun verwondering & bewondering te zien voor deze techniek. Vandaag mocht ook onze fijne brusselse bende in GC Op-Weule proeven van de 3D-brillen. Hierbij konden ze hun kunstwerk laten verschijnen & verdwijnen. Er werd volop geëxperimenteerd. Sommige dingen lukken dan goed, andere iets minder goed. Maar dat hoort uiteraard ook bij het proces van experimenteren. Ze leerden dat er 2 tekeningen door elkaar gebruikt kunnen worden en dat magie ook onderdeel kan zijn van knutselen. Kunst mag magisch zijn en doen verwonderen! Een leerrijke workshop waarbij we de fantasie konden prikkelen en ze naar huis gingen met een ’toverbril’.

Volgende week ontdekken we vogels. Hoe zou het voelen om zelf te vliegen? En welke mooie vogels kennen we allemaal? Het worden weer mooie kunstwerkjes 🙂 Kan je zo lang niet wachten? Kijk dan eens in het knutselboek ‘Vuile vingers’. 😉

Wil je op de hoogte blijven van onze creatieve tips & workshops? Volg & like ons op instagram of onze facebook-pagina Vuile vingers.

Contact

contact@lynnbruggeman.be
  Vuile vingers
  Vuile vingers