Kleurenbuffet

Daar is het dan eindelijk! Zo blij met het nieuwe boek ‘Kleurenbuffet’! Het is het vervolg op ‘Vuile vingers’, een creatief doeboek dat ook deze keer boordevol inspirerende & uitdagende creatieve opdrachten zit. Altijd zo fijn om voor de eerste keer erdoor te bladeren en te genieten van het resultaat. Het is ook nu weer een creatieve & kleurrijke kunstkanjer geworden! 😀

Het vele werk waarbij ik puzzelde met kleuren & experimenteerde met materialen is achter de rug. In ‘Vuile vingers versie 2.0’ zijn er superfijne samenwerkingen met oa. Stormkop, het MuHKA en het LAM-museum. ‘Kleurenbuffet’ is een pareltje geworden! Geniet alvast even mee van enkele pagina’s:

Kleurenbuffet

Net zoals in de keuken ga je in dit creatieve boek experimenteren, toevoegen, ontdekken en ‘proeven’. Je snoept met je ogen in dit ‘Buffet van kleuren’.
Kleurenbuffet is een boek voor creatieve kinderen van 6 tot 12 jaar,
een boek vol uitdagende en verfrissende ideeën voor (groot)ouders & leerkrachten,
een boek voor iedereen die kunst & creativiteit kan smaken, met een grote schep plezier en een snuifje deugenieterij. Laat je verrassen door deze kunstrecepten en stil je kunsthonger samen met de jonge kunstkoks. Laat het smaken!

Het boek vind je terug in de winkels of online bij oa. Uitgeverij De Eenhoorn, bol.com & De Standaard Boekhandel. Laat je een fijne review achter?
Van deze werd ik alvast heel blij 🙂

Wil je graag een gesigneerd exemplaar? Laat dan even weten welk boek en voor wie ik het mag signeren via het contactformulier.

Boekpresentatie

Op zondag 24 april was de boekvoorstelling in het M HKA en op 1 mei in het LAM museum in Nederland. Naast een klein woordje uitleg werden uiteraard ook de handen uit de mouwen gestoken tijdens een creatieve workshop. Fijne sfeerbeelden kan je bekijken via deze 2 linken: boekpresentatie M HKA & boekpresentatie LAM museum.

Ben jij benieuwd naar meer nieuwe kunstige recepten of op zoek naar meer inspiratie? Volg Vuile vingers dan op facebook & instagram om niets te missen. Wil je er samen met ons invliegen? Vuile vingers komt ook langs bij jou met toffe creatieve workshops. Bekijk ons aanbod hier.

Contact

contact@lynnbruggeman.be
  Vuile vingers
  Vuile vingers