Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Workshops voor volwassenen

Voor ouders:

Zoek je inspiratie om samen met dochter/zoonlief een middagje te knutselen? Heb je geen idee hoe je dit moet aanpakken, heb je schrik voor de rommel of geen benul over hoe je met je kind praat over kunst?

Ken je enkele bevriende ouders die net als jij op zoek zijn naar enkele tips? Of wil je dit samen met de grootouders doen? Samen bekijken we de mogelijkheden en enkele fijne opdrachten, maar gaan we vooral gezellig creatief aan de slag.

 • Voor wie: Een groep bevriende ouders, tantes/nonkels, grootouders die met hun oogappel een creatieve middag tegemoet willen gaan.
 • Plaatsen: max. 10 deelnemers
 • Duur: 2 uur

 

 

Voor leerkrachten:

Geen idee hoe je aan een beeldatelier begint? Zit je met je handen in het haar als je denkt aan de chaos en de rommel die het met zich meebrengt?

Deze bijscholing geeft je enkele handvaten om er zelf aan te durven beginnen. Je bekijkt hoe je zo’n les kan aanpakken, je leert alternatieven zoeken en gaat zelf creatief aan de slag.

Deze coaching zet in op de plezierbeleving van zowel leerling als leerkracht en kan op maat van de school/leerkrachten gegeven worden.

 • Doelstellingen:
  -Als eerste onderzoeken we de problemen in een beeldatelier en zoeken we gepaste alternatieven.
  -We bekijken waar de nadrukken liggen in een beeldatelier.
  -Tot slotte bespreken we hoe je je kan inspireren en plezier beleven in een beeldatelier.
 • Voor wie: leerkrachten in het basisonderwijs
 • Plaatsen: max. 10 deelnemers
 • Duur: 2 uur

Voor het creatief gedeelte kan gekozen worden uit: bellenblaasdruk, spetterkwettervogels, marmeren, waterverftechnieken, stempelbattle, action jackson, slazwierderkunst, weven met kippengaas, actief tekenen (op muziek)

 • Extra info: Het is ook mogelijk om de 2 te combineren: eerst een creatieve intro voor de leerkrachten en daarnaast een workshop in je klas. Je bekijkt zo hoe je dit nu in de praktijk kan omzetten. Als leerkracht kan je hier observeren en mee begeleiden. Deze workshop kan op maat van de klas gemaakt, neem hiervoor contact op.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor bibliotheken, culturele centra, … :

Wilt u als educatieve of culturele instelling graag een workshop organiseren? Neem gerust contact op om samen te bekijken wat u juist zoekt.

 

Contact

contact@lynnbruggeman.be
 Lynn.Bruggeman