Artistieke schoolmuur

Regina Pacis 2 uit Hove vroeg Vuile Vingers om hun lege schoolmuur een mooie creatieve invulling te geven. Aangezien de school naast Volkssterrenwacht Urania ligt, werd het thema al snel duidelijk. Kinderen werden ontwerpers en gingen op ontdekking in de ruimte. Ze tekenden planeten, raketten, astronauten,… en wij maakten met deze fijne, speelse kindertekeningen het ontwerp voor de muur. Eens het ontwerp op punt stond, werd dit geschilderd door vele kinderhanden. Gedragen door de hele school, werd dit een waardevol project met een heel mooi resultaat. Superfijn om te zien hoe deze kinderen zo flink met elkaar samen werkten! En wauw, wat is de muur mooi geworden! Hier gaan ze nog jaren van kunnen genieten! Kijk je mee naar de sfeerbeelden?

Wil je ook graag een mooi creatief én verbindend project op maat? Wij denken graag mee met je. Contacteer ons gerust voor meer info.

Wil je op de hoogte blijven van onze creatieve tips & workshops? Volg & like ons op instagram of onze facebook-pagina Vuile vingers.

Contact

contact@lynnbruggeman.be
  Vuile vingers
  Vuile vingers