Boekenruil met Artie Farty

Wat een boeiende, intense & creatieve coronamarathon is dat geweest. Een periode waarin ik 100 dingen tegelijk wilde doen & ondertussen ook nog inspirerende opdrachten de wereld instuurde. Om kinderen en hun ouders & leerkrachten te ondersteunen in hun superheldentaak.
Het gevolg? Een ontploft atelier & nog net niet mijn hoofd tussen de rommel verloren. 🙂

En hoe geweldig was het dan om Artie Farty te leren kennen. Een collega uit Nederland die volledig op dezelfde golflengte zit. En dus hebben we maar besloten om een boekenruil te houden. Yes! Altijd leuk om van de postbode een leuk pakketje te krijgen! Ik kroop met haar boeken in de tuin en zette de 100 andere verplichtingen even opzij. Heerlijk!

Vooral omdat de boeken van Artie Farty ook mooi zijn vormgegeven én heel eenvoudig in elkaar zitten. Eén blokje tekst en een qr-code voor als je meer inspiratie wil. Net als Vuile vingers zijn de opdrachten uitnodigend om vooral verder te experimenteren. Een leuke ontdekking is dan ook het hoofdstukje ‘mislukte projecten’ in Artie Farty Lab. Hoe goed is dat! Dat geeft ineens de belangrijke boodschap dat het juist niet altijd moet lukken. Dat mislukken bij het proces hoort. En dat dit je weer kan inspireren om er andere dingen mee te doen. Het is duidelijk: ik ben helemaal fan 🙂 Ga dus zeker eens een kijkje nemen op haar site en bekijk ineens met welke opdracht uit Vuile vingers zij aan de slag ging.

Ik heb me alvast geamuseerd met de opdracht ‘fantasieportret’. Het zoeken & creëren geeft rust & ruimte in je hoofd. Oók met een ontploft atelier. 😉

Contact

contact@lynnbruggeman.be
  Vuile vingers
  Vuile vingers