Bonte tapijtjes in Tessenderlo

De eerste en tweedejaars van school O.B.A.M.A. uit Beringen gingen op bosklassen in Tessenderlo. Zo fijn om hen hier een workshop ‘Bonte tapijten’ te geven. We werkten rond afval en leerden dat we er ook mooie kunstwerkjes van konden maken. Spelenderwijs daagden we de motoriek, creativiteit & het kunstenaarschap van deze kinderen uit. En ze vonden het geweldig! 2 toffe groepen vol energie, goesting & verwondering. En dat allemaal nog eens op een hele toffe locatie! Een heerlijke oude schuur, weg van de klasmuren, middenin de natuur. Kijk je mee naar de fijne sfeerbeelden hieronder?

Beginnen je vingers ook al te kriebelen? Bekijk dan eens deze twee creatieve knutselboeken ‘Vuile vingers’ en ‘Kleurenbuffet’. Doeboeken die ik speciaal schreef voor kinderen en hun ouders/leerkrachten, om hen creatief uit te dagen en te prikkelen, zodat ze naar hartelust kunnen experimenteren en volop kunnen ontdekken op hun creatief avontuur vol verwondering & plezier.

Wil je op de hoogte blijven van onze creatieve tips & workshops? Volg & like ons op instagram of onze facebook-pagina Vuile vingers.

Contact

contact@lynnbruggeman.be
  Vuile vingers
  Vuile vingers