Bonte vogels in Brussel!

Echt goed leren tekenen, is niet eenvoudig. En dat hebben de kinderen van ons brussels atelier ook ontdekt gisterenmiddag. Ze tekenden vogels zo goed mogelijk na. Vaak hoor je dan ‘ik kan dat niet’ of ‘het lukt’ niet. Logisch, het is ook niet evident wat we ze vragen. Maar als we het stapje per stapje samen opbouwen, met goed kijken en goede tips, dan gebeurt er iets ongelooflijks. De kinderen in ons atelier in GC-Opweule waren erna eens zo verrast als ze hun resultaat zagen. Ze wisten zelfs niet dat ze zo goed konden tekenen! En die vogels leken net écht door de blauwe lucht te vliegen. Ongelooflijk, hoe die kinderen leren en naar de wereld kijken. Maar ook hoe je, als docent, een steentje kan bijdragen aan dit proces. En ze trots naar huis kan laten gaan met hun kunstwerkje. Dat waren bonte vrolijke vogels!

Na de krokusvakantie gaan we in Brussel weer aan de slag met Knotsgekke dieren. Ik kan je alvast beloven: dat wordt een leuke les met veel experimenteren en uiteraard knotsgekke dieren 🙂

Wil je op de hoogte blijven van onze creatieve tips & workshops? Volg & like ons op instagram of onze facebook-pagina Vuile vingers.

Contact

contact@lynnbruggeman.be
  Vuile vingers
  Vuile vingers