Borgerhoutse letterbeesten plunderen Bib Vrede!

Twee weken achter elkaar waren we te gast in Bib Vrede in Borgerhout voor de scholen uit de buurt. We sloten telkens de week af met 1ste & 2de jaartjes die vol enthousiasme onze workshop ‘Woordmonsters’ kwamen ontdekken. We prikkelden hun fantasie & daagden hen uit om een heel uniek letterbeest te maken. Eentje dat zijn buikje bol & rond eet met letters! Er was zelf eentje bij dat de naam ‘Boekie’ kreeg en in de bib ’s nachts alle letters uit de boeken opeet! Ze maakten gekke geluiden en als ik jou was zou ik maar oppassen als ik door Borgerhout loop. Want volgens de kinderen zit het er vol met letterbeesten! Kijk je mee naar de sfeerbeelden?

De workshop is geïnspireerd op de opdracht ‘Letterbeesten’ uit het dikke knutselboek ‘Kleurenbuffet’. Er staan nog veel meer leuke knutselopdrachten in. Zoek je nog meer inspiratie? Ook in ‘Vuile Vingers’ kom je vast aan je trekken. En met de feestdagen in het vooruitzicht: een ideaal cadeautje voor je kleine kunstenaar(s). 😉

Wil je op de hoogte blijven van onze creatieve tips & workshops? Volg & like ons op instagram of onze facebook-pagina Vuile vingers.

Contact

contact@lynnbruggeman.be
  Vuile vingers
  Vuile vingers