Creatief swingen in de bib van Overijse

Wat leuk om vandaag in de bibliotheek van Overijse langs te komen met onze workshop ‘Swingende Tekenkronkels’ in het teken van de Jeugdboekenmaand. Een bibliotheek is een plek waar je normaal altijd stil moet zijn, maar wij maakten er een écht creatief feest van! We hebben getekend op muziek! En dat lokte af en toe nieuwsgierige bibbezoekers. We swingden en dansten en luisterden naar al die gevoelens in muziek. En onze krijtjes deden het werk: ze maakten een groot kleurrijk kunstwerk. Het werd een mooi lijnenspel waar we een ‘kleurenzee’ in herkenden of zelfs ‘kleurig monsterslijm’. Het was een enthousiast & energiek groepje dat ongelooflijk goed meewerkte tijdens het maken van de kunstwerk voor de bib. Als je wil kan je het er dus gaan bewonderen 😉 Of kijk hieronder even mee naar de sfeerbeelden.

De workshop ‘Swingende Tekenkronkels’ is een opdracht uit het dikke creatieve doeboek ‘Kleurenbuffet‘. Speciaal voor de fijne festiviteiten in de bib hebben we de opdracht aangepast & omgevormd tot een vrolijke lettersoep.

Wil je op de hoogte blijven van onze creatieve tips & workshops? Volg & like ons op instagram of onze facebook-pagina Vuile vingers.

Contact

contact@lynnbruggeman.be
  Vuile vingers
  Vuile vingers