Een kleurrijke terugblik van onze reeks in Mortsel

Wauw! Wat is het schooljaar weer voorbij gevlogen! En dat betekent ook dat onze fijne reeks in De Populier in Mortsel afgelopen is en we allemaal al wegdromen richting vakantie. Maar eerst nog een fijne terugblik. Leuke sfeerbeelden van een heel jaar creatieve pret. Kleine kunstenaars die de handen uit de mouwen steken en werkjes om van te smullen met je ogen! Kijk je mee naar de leuke sfeerbeelden hieronder van het voorbije voorjaar?

We hebben ondertussen al een aantal jaar een fijne samenwerking met Stad Mortsel voor deze reeks. Samen maken we van De Populier een creatieve broedplaats waar mooie dingen ontstaan. Kunstwerkjes, maar ook fijne toevallige ontmoetingen. Kleine kindjes en grote mensen vinden tijd & ruimte om samen aan de slag te gaan in het buurthuis. En uiteraard zetten we dit graag voort! Vanaf september zijn we er weer en maken we graag opnieuw de vingers vuil met jullie! Benieuwd naar het programma? Volg Vuile vingers op facebook of instagram.

Nieuw: We hebben nu 2 ateliers op woensdag!
Wees welkom elke 3de woensdag van de maand in De Populier in Mortsel van 13u30 tot 14u30 of van 15u tot 16u. Zo kunnen we de drukte spreiden en kan iedereen aan bod komen! Kies het uurtje dat jullie het beste past en kom af! Inschrijven hoeft niet!

Kriebelt het en wil je komende vakantie toch graag aan de slag? Kijk dan in onze inspirerende, dikke knutselboeken ‘Vuile Vingers’ & ‘Kleurenbuffet’ voor nog meer leuke knutselopdrachten.

Blijf op de hoogte van onze creatieve tips & workshops en volg / like ons op instagram of onze facebook-pagina Vuile vingers.

Fijne vakantie allemaal en tot in september!

 

Contact

contact@lynnbruggeman.be
  Vuile vingers
  Vuile vingers