Kleurrijk feest op Kunstendag voor Kinderen

Op verschillende plekken hebben we gisteren het jaarlijkse creatieve feest gevierd: Kunstendag voor kinderen! En uiteraard stonden we klaar met al onze kleurrijke & vrolijke workshops om er ook dit jaar weer een fijn creatief feest van te maken! Kinderen konden woordmonsters maken, dansen met krijtjes in onze workshop ‘Swingende Tekenkronkels’, leren tekenen zoals échte kunstenaars in de workshop ‘Kinderkunstenmuseum’ en een groot, kleurrijk kunstwerk maken waarbij de grappige woorden & vrolijke vormen van het doek knallen in de workshop ‘Knaldada’.
Een leuk programma dus voor al deze jonge kunstenaars. Ze kwamen proeven, ontdekken & experimenteren in Het Tirolerhof in Borsbeek, de bibliotheek in Geel en in de bib van Zwevegem. Kijk je mee naar de fijne sfeerbeelden van een leuke Kunstendag voor kinderen?

Krijg je niet genoeg van al die vuile vingers? Neem dan zeker eens een kijkje in onze leuke, dikke knutselboeken ‘Vuile vingers‘ en ‘Kleurenbuffet‘. Massa’s ideeën voor nog extra knutselpret! 🙂

Wil je op de hoogte blijven van onze creatieve tips & workshops? Volg & like ons op instagram of onze facebook-pagina Vuile vingers.

 

‘Swingende Tekenkronkels’ & ‘Kinderkunstenmuseum’ in Tirolerhof Borsbeek:

 

Woordmonsters in Bib Geel:

 

‘Knaldada’ in bib Zwevegem:

Contact

contact@lynnbruggeman.be
  Vuile vingers
  Vuile vingers