Gekke wezentjes in Mortsel ontdekt

In Mortsel zijn er deze namiddag verschillende gekke wezentjes ontdekt! Getuigen omschrijven ze als vrolijke, kleurrijke figuurtjes.
Jawel, het was weer de 3de woensdag van de maand en dat wil zeggen: ‘vollen bak’ creatieve pret in De Populier in Mortsel! We experimenteerden met een gek zwart stokje, houtskool en wat waren ze verrast als ze er ook lekker vuile vingers van kregen 🙂 En uiteraard konden dan de zwarte snoetjes ook niet ontbreken. Perfect met de Sint in aantocht. Na de houtskool ontdekten we plasticine. We maakten kleurrijke monstertjes met dikke buiken, veel armen of gekke oren. Superfijn om zoveel verscheidenheid te zien! En nog leuker om te zien hoe ze op het einde zelf monstertjes werden 😉

De Populier in Mortsel werd vorig jaar een creatieve broedplaats waar mooie dingen ontstonden. Kunstwerkjes, maar ook fijne toevallige ontmoetingen. Kleine kindjes en grote mensen vonden tijd & ruimte om samen aan de slag te gaan in het buurthuis. En uiteraard zetten we dit graag voort! Wees welkom elke 3de woensdag van de maand in De Populier in Mortsel van 15u tot 16u30. Volgende workshop vindt plaats op woensdag 21 december. Dan maken we mooie winterwonderwenskaartjes met een leuke druktechniek & veel knipplezier!

In onze inspirerende, dikke knutselboeken ‘Vuile Vingers’ & ‘Kleurenbuffet’ vind je nog meer leuke knutselopdrachten. En met de feestdagen in het vooruitzicht: een ideaal cadeautje voor je kleine kunstenaar.

Blijf op de hoogte van onze creatieve tips & workshops en volg / like ons op instagram of onze facebook-pagina Vuile vingers.

Contact

contact@lynnbruggeman.be
  Vuile vingers
  Vuile vingers