Gigantische bonte tapijten in Dilsen-Stokkem

Wat een fijn project was dit! Basisschool Elen in Dilsen-Stokkem organiseerde een muzische dag en daar mochten wij bij zijn! De hele dag lang wisselden alle klassen elkaar af om langs te komen. We zagen het groots in onze workshop ‘Bonte tapijten’. Het ene tapijt werd bijna 4 meter lang en het 2de bijna 2 meter! En daar hebben zo’n 348 handjes aan meegewerkt! Oftewel zo’n 174 kinderen. Zelfs de allerjongsten! Kindjes van 2 jaar (de instappertjes) en de kleuters staken zelfs de handen uit de mouwen. Spelenderwijs daagden we de motoriek, creativiteit & het kunstenaarschap van deze kinderen uit. En ze vonden het geweldig! Ongelooflijk fijn om overal het enthousiasme te zien en dat geeft natuurlijk fantastische resultaten! Kijk je mee naar de fijne sfeerbeelden hieronder?

Beginnen je vingers ook al te kriebelen? Bekijk dan eens deze twee creatieve knutselboeken ‘Vuile vingers’ en ‘Kleurenbuffet’. Doeboeken die ik speciaal schreef voor kinderen en hun ouders/leerkrachten, om hen creatief uit te dagen en te prikkelen, zodat ze naar hartelust kunnen experimenteren en volop kunnen ontdekken op hun creatief avontuur vol verwondering & plezier.

Wil je op de hoogte blijven van onze creatieve tips & workshops? Volg & like ons op instagram of onze facebook-pagina Vuile vingers.

Contact

contact@lynnbruggeman.be
  Vuile vingers
  Vuile vingers