Grappige trolpatatjes gespot!

Wat hebben we zitten grappen en grollen in ons atelier met deze gekke trolpatatjes! Halloween komt eraan en dan griezelen we graag mee. We gaven er uiteraard een artistieke draai aan en maakten uit wortels en aardappels de grappigste mannetjes. Ze kregen grappige expressies waarbij sommige trolpatatten lachten of schrokken. We maakten zelfs een leuk wortelbos voor onze gekke nieuwe vriendjes. Pas maar op voor de deugenietenstreken van deze patatjes! Kijk je mee naar de leuke sfeerbeelden hieronder?

De Populier in Mortsel is sinds een paar jaar een creatieve broedplaats waar mooie dingen ontstaan. Kunstwerkjes, maar ook fijne toevallige ontmoetingen. Kleine kindjes en grote mensen vinden tijd & ruimte om samen aan de slag te gaan in het buurthuis. En uiteraard zetten we dit graag voort! Wees welkom elke 3de woensdag van de maand in De Populier in Mortsel van 15u tot 16u. De volgende workshop vindt plaats op woensdag 15 november. Dan bedenken we leuke letterbeestjes! Voor kinderen van 3 tot 8 jaar en ze mogen hun (groot)ouders meenemen!

In onze inspirerende, dikke knutselboeken ‘Vuile Vingers’ & ‘Kleurenbuffet’ vind je nog meer leuke knutselopdrachten.

Blijf op de hoogte van onze creatieve tips & workshops en volg / like ons op instagram of onze facebook-pagina Vuile vingers.

Contact

contact@lynnbruggeman.be
  Vuile vingers
  Vuile vingers