Creatief herfstkamp in Temse

En voor je het weet zit zo’n fijn herfstkampje er weer op 🙂 In Temse mochten we de kinderen een flinke creatieve opwarmer geven. We begonnen met een fijne introductie ‘Swingende Tekenkronkels’ waar we muziek vertaalden op papier. Een vrolijke en kleurrijke workshop waarbij ze hun tekenkronkels omzetten in een speciaal zelfportret. Op dag 2 keken we door een wel heel speciale bril. We maakten namelijk onze eigen 3D-bril en bijhorend kunstwerk. Onze tekening verscheen en verdween op magische wijze! Dat vonden ze écht super cool om zien. En de 3de dag sloten we af met een knaller: ons ‘Kinderkunstenmuseum’. Een workshop waar elk kind ontdekt wat hij/zij kan en dat is vaak meer dan ze zelf denken.

Het werd een kampje waarin de kinderen openbloeiden. Een toffe, enthousiaste groep werkte supergoed mee en ze leerden tijdens dit kampje ‘kijken’. ‘Echt kijken’. We bestudeerden kleuren en vormen, schetsten, ontdekten details en vooral: we creëerden plezier om te maken, om te ontdekken, spelen & experimenteren met nieuwe technieken. Fier op zichzelf gingen ze met een voldaan gevoel naar huis, klaar om de rest van het weekend nog verder te experimenteren met wat ze geleerd hebben. Wat hebben ze dat goed gedaan, die kleine artiesten! Geniet je mee van de sfeerbeelden?

Krijg je er niet genoeg van en wil je het laatste weekend van de herfstvakantie zelf aan de slag? Je vindt deze opdrachten samen met nog veel andere leuke workshop in het dikke knutselboek ‘Vuile vingers‘ en ‘Kleurenbuffet‘. Massa’s ideeën voor nog extra knutselpret 🙂

Wil je op de hoogte blijven van onze creatieve tips & workshops? Volg & like ons op instagram of onze facebook-pagina Vuile vingers.

Contact

contact@lynnbruggeman.be
  Vuile vingers
  Vuile vingers