Kinderkunstenmuseum in Zwijndrecht

Vier toffe klassen van het 5de leerjaar in School De Krinkel in Zwijndrecht werkten vol enthousiasme in onze workshop ‘Kinderkunstenmuseum’. Een hele fijne school met jonge creatievelingen! Het is zo fijn om te zien hoe deze kinderen, zelfs met een moeilijke opdracht, er toch vol goesting invliegen. En er bovendien ook een echt kunstwerkje van maken. Ze leerden écht kijken, als een kunstenaar en werkten hard door. En dus kon het ook niet anders dan dat er uit onze kunstfabriek, naast de verplichte vuile vingers, ook mooie resultaten uitkwamen. En zelfs nog belangrijker: dat de kinderen er (terecht) trots op waren en anders leerden kijken. Ik geniet nog na van deze fijne workshopdagen! Geniet je mee met de sfeerbeelden hieronder?

Wil je ook graag aan de slag? Deze workshop komt uit het dikke doeboek ‘Vuile Vingers’, naast nog vele andere leuke knutselopdrachten.

Wil je op de hoogte blijven van onze creatieve tips & workshops? Volg & like ons op instagram of onze facebook-pagina Vuile vingers.

Contact

contact@lynnbruggeman.be
  Vuile vingers
  Vuile vingers