Knotsgekke dieren in Mortsel

Woensdag gingen we in De Populier in Mortsel met jong & oud weer aan de slag. Het werden knotsgekke dieren. Deze jonge kunstenaars tekenden gekke beesten met vlekken en strepen, lange staarten en gekke oren. We ontdekten houtskool en experimenteerden naar hartelust. En daar horen uiteraard ook vuile vingers bij! Dolle pret! Maar die zwart/wit diertjes mochten natuurlijk ook een kleurrijk vriendje hebben. En dus toverden we met vrolijke patronen en kleuren er een feestelijk broertje bij! Deze flinke kleuters maakten prachtige dingen!

Elke laatste woensdag van de maand vindt in De Populier in Mortsel een creatief atelier plaats. Woensdag 30 maart is het de laatste dag van de jeugdboekenmaand. Het thema dit jaar is ‘superhelden & schurken’. We gaan een échte superheldenbril maken en leren een speciale ‘knutsel-tovertechnieken’. Spannend! Jullie zijn welkom in De Populier van 14u30 tot 16u30. Kom het allemaal ontdekken en dat allemaal gratis! Om het helemaal af te maken, kan je er achteraf nog iets drinken of eten. Hoe leuk is dat! Doe je mee?
Meer info vind je hier. Ook op facebook kan je het evenement volgen om de komende workshops niet te missen.

Wil je in de krokusvakantie op eigen houtje wat knutselen? Ontdek dan alle leuke opdrachten uit het dikke knutselboek ‘Vuile vingers’. Veel plezier en fijne vakantie!

Blijf op de hoogte van onze creatieve tips & workshops en volg / like ons op instagram of onze facebook-pagina Vuile vingers.

Contact

contact@lynnbruggeman.be
  Vuile vingers
  Vuile vingers