Kunstendag voor Kinderen

Gisteren was het feest! De 12de editie van Kunstendag voor Kinderen vond plaats in heel Vlaanderen & Brussel. Wij mochten wel 5 workshops op deze feestelijke zondag! We gingen aan de slag zoals échte kunstenaars in de workshop ‘Kinderkunstenmuseum’ en in Borsbeek deden we er zelf nog een origineel schepje bovenop! We maakten grappige bewerkingen van bekende schilderijen.
Een leuk programma dus voor al deze jonge kunstenaars. Ze kwamen proeven, ontdekken & experimenteren in Het Tirolerhof in Borsbeek, Cultureel Centrum De Werft in Geel, de bibliotheek van Wortegem-Petegem en in het jeugdhuis van Sint-Gillis-Waas. Samen hebben we met onze ogen gesnoept van al dat moois! Snoep je hieronder mee met al die fijne sfeerbeelden van een leuke Kunstendag voor kinderen?

De workshop ‘Kinderkunstenmuseum’ vind je terug in het creatieve doeboek ‘Vuile vingers’. Krijg je nog niet genoeg van al die vuile vingers? Neem dan ook zeker eens een kijkje in mijn andere knutselboek ‘Kleurenbuffet‘. Massa’s ideeën voor nog extra knutselpret! 🙂

Wil je op de hoogte blijven van onze creatieve tips & workshops? Volg & like ons op instagram of onze facebook-pagina Vuile vingers.

 

‘Kinderkunstenmuseum op maat’ in Tirolerhof, Borsbeek:

 

‘Kinderkunstenmuseum’ in de bibliotheek van Wortegem-Petegem:

 

‘Kinderkunstenmuseum’ in Sint-Gillis-Waas:

 

‘Kinderkunstenmuseum’ in CC De Werft, Geel:

 

Contact

contact@lynnbruggeman.be
  Vuile vingers
  Vuile vingers