Lieve letterbeesten

Woensdag hadden we in ons atelier in Mortsel een magisch momentje. Onze letterbeesten werden supergroot en het werd megagezellig met dat speciale ‘lichtmachien’. Samen verzonnen we leuke beestjes die ons de letters & woorden uit de mond snoepten en in boomhutten & kastelen wonen. Het was een groot succes en die letterkoekjes smaakten niet alleen voor onze letterbeesten 😉
Kijk je mee naar de leuke sfeerbeelden hieronder?

De Populier in Mortsel is sinds een paar jaar een creatieve broedplaats waar mooie dingen ontstaan. Kunstwerkjes, maar ook fijne toevallige ontmoetingen. Kleine kindjes en grote mensen vinden tijd & ruimte om samen aan de slag te gaan in het buurthuis. En uiteraard zetten we dit graag voort! Wees welkom elke 3de woensdag van de maand in De Populier in Mortsel van 15u tot 16u. De volgende workshop vindt plaats op woensdag 21 december. Dan wordt het écht magisch met speciale lichteffecten! Spannend 😉 Voor kinderen van 3 tot 8 jaar en ze mogen hun (groot)ouders meenemen!

In onze inspirerende, dikke knutselboeken ‘Vuile Vingers’ & ‘Kleurenbuffet’ vind je nog meer leuke knutselopdrachten.

Blijf op de hoogte van onze creatieve tips & workshops en volg / like ons op instagram of onze facebook-pagina Vuile vingers.

Contact

contact@lynnbruggeman.be
  Vuile vingers
  Vuile vingers