Maskertjes voor lachebekjes

Hoera! We zijn weer opgestart na een lekker lange zomervakantie! Wat zijn we blij dat we deze reeks mogen verder zetten in Mortsel! We maakten er dan ook meteen een kleurrijk feest van met onze workshop ‘Maskertjes voor lachebekjes’. Het is een opdracht uit het dikke knutselboek ‘Kleurenbuffet’, dat we speciaal voor de jongsten een beetje aangepast hebben. Als je 3 jaar bent, dan is knippen écht nog geen evidentie. We gingen dus op een grote ontdekkingstocht (van technieken & materialen) en kregen uiteraard hulp van al die lieve (groot)ouders! Enthousiast knipten & plakten onze kleine kunstenaars er op los! Het was alvast een groot succes! Kijk je mee naar de leuke sfeerbeelden hieronder?

De Populier in Mortsel is sinds een paar jaar een creatieve broedplaats waar mooie dingen ontstaan. Kunstwerkjes, maar ook fijne toevallige ontmoetingen. Kleine kindjes en grote mensen vinden tijd & ruimte om samen aan de slag te gaan in het buurthuis. En uiteraard zetten we dit graag voort! Wees welkom elke 3de woensdag van de maand in De Populier in Mortsel van 15u tot 16u. De volgende workshop vindt plaats op woensdag 18 oktober. Dan gaan we grappen & grollen met geestige trolpatatjes! Voor kinderen van 3 tot 8 jaar en ze mogen hun (groot)ouders meenemen!

In onze inspirerende, dikke knutselboeken ‘Vuile Vingers’ & ‘Kleurenbuffet’ vind je nog meer leuke knutselopdrachten.

Blijf op de hoogte van onze creatieve tips & workshops en volg / like ons op instagram of onze facebook-pagina Vuile vingers.

Contact

contact@lynnbruggeman.be
  Vuile vingers
  Vuile vingers