Mijnheer Driehoek in Mortsel

Oh, wat was het gisteren leuk dansen met Mijnheertje Driehoek in De Populier in Mortsel!
Ons krijtje ging op reis en een punt werd een lijn. Toen gingen alle vrolijke krijtjes dansen en de lijnen ontmoeten elkaar, deden een wals en gingen verder. Alle verlegenheid gooiden we overboord. Snoetjes begonnen te lachen en handen dansten in de lucht. En uit deze vrolijke kleurrijke lijnenspaghetti ontstond Mijnheertje Driehoek en Mevrouwtje Cirkel. Eentje kreeg rolschaatsen en een ander een gitaar! Wat was het een gezellige namiddag! Er heerste een levendige sfeer en alle kindjes waren blij & enthousiast! Kijk je mee naar de fijne sfeerbeelden hieronder? De vrolijke muziek moet je er zelf bij fantaseren 😉

De Populier in Mortsel werd vorig jaar een creatieve broedplaats waar mooie dingen ontstonden. Kunstwerkjes, maar ook fijne toevallige ontmoetingen. Kleine kindjes en grote mensen vonden tijd & ruimte om samen aan de slag te gaan in het buurthuis. En uiteraard zetten we dit graag voort! Wees welkom elke 3de woensdag van de maand in De Populier in Mortsel van 15u30 tot 17u.

De workshop ‘Mijnheertje Driehoek’ is geïnspireerd op een opdracht uit ons dikke knutselboek ‘Kleurenbuffet’. Je vindt er vast nog veel leuke opdrachten in om het nog uit te houden tot de volgende keer 😉 Tot 17 november!

Blijf op de hoogte van onze creatieve tips & workshops en volg / like ons op instagram of onze facebook-pagina Vuile vingers.

Contact

contact@lynnbruggeman.be
  Vuile vingers
  Vuile vingers