Monsters in Mortsel

Vandaag gingen we weer aan de slag in De Populier in Mortsel. Het was een klein fijn groepje (waarschijnlijk zit dat lange weekend en de drang om er op uit te trekken er wel voor iets tussen), maar des te gezelliger maakten we het uiteraard! Na een verhaaltje vlogen we er in. We bedachten gekke woordmonsters die alle letters & woorden opsmulden! En af en toe verdween er natuurlijk wel een letterkoekje in onze eigen buik 😉 Eén van de woordmonsters was ‘Steekwolf’ en hij huilde als een echte weerwolf! Jawel, brullen & smullen konden deze kleine kunstenaars heel goed 🙂
Het was een opdracht uit het kersverse dikke knutselboek ‘Kleurenbuffet’. Dus heb je deze fijne knutselmiddag gemist, dan kan je zeker eens in het boek kijken om zelf aan de slag te gaan. Kijk je nog mee naar de sfeerbeelden hieronder?

Elke laatste woensdag van de maand vindt in De Populier in Mortsel een creatief atelier plaats. Volgende keer, woensdag 29 juni is de laatste al van deze fijne reeks. Het is zo snel gegaan! Doe je nog een laatste keer mee met de (klein)kinderen? Jullie zijn uiteraard weer zeer welkom in De Populier van 14u30 tot 16u30. Meer info vind je hier. Ook op facebook kan je het evenement volgen om de komende workshops niet te missen.

Blijf op de hoogte van onze creatieve tips & workshops en volg / like ons op instagram of onze facebook-pagina Vuile vingers.

Contact

contact@lynnbruggeman.be
  Vuile vingers
  Vuile vingers