Mortsel vol gekke bekken!

Het nieuwe jaar zijn we gestart met de creatieve workshop ‘Funny faces’, een échte feel-good-workshop waar iedereen vrolijk van wordt. En dat is zeker gelukt! Als je vraagt om gekke bekken te trekken, was dat zeker geen probleem. Het ijs was direct gebroken! We maakten grappige gezichtjes die er elke keer weer anders uitzagen. Daar moesten we allemaal mee lachen. Ogen die scheef stonden of net heel dicht bij elkaar. Wat een gekte! We knipten & plakten naar hartelust en dat deden die jonge kunstenaars fantastisch goed! Zo ijverig en enthousiast waren ze bezig. Er heerste een echte ateliersfeer met de bijhorende heerlijke drukke en creatieve chaos. Helemaal zoals het hoort dus. En onze opdracht smaakte naar meer! Geïnspireerd door hun grappig gezichtje knipten ze nog letters uit de tijdschriften voor een naam. Of een andere had dringend shampoo nodig. Er waren zelfs enkele bulten bij! Wat een heerlijke middag! Kijk je mee naar de leuke sfeerbeelden hieronder?

De Populier in Mortsel werd vorig jaar een creatieve broedplaats waar mooie dingen ontstonden. Kunstwerkjes, maar ook fijne toevallige ontmoetingen. Kleine kindjes en grote mensen vonden tijd & ruimte om samen aan de slag te gaan in het buurthuis. En uiteraard zetten we dit graag voort! Wees welkom elke 3de woensdag van de maand in De Populier in Mortsel van 15u tot 16u30. Volgende workshop vindt plaats op woensdag 15 februari. Dan werken we rond valentijn en maken we onze eigen selfiefilter! (Ontdek onderaan het hele programma.)

In onze inspirerende, dikke knutselboeken ‘Vuile Vingers’ & ‘Kleurenbuffet’ vind je nog meer leuke knutselopdrachten.

Blijf op de hoogte van onze creatieve tips & workshops en volg / like ons op instagram of onze facebook-pagina Vuile vingers.

Contact

contact@lynnbruggeman.be
  Vuile vingers
  Vuile vingers