Mortselse boefjes en helden

Woensdag was het weer zover! We gingen we in De Populier in Mortsel met jong & oud weer aan de slag. En aangezien het de laatste dag was van de Jeugdboekenmaand, konden we niet anders dan werken rond het thema ‘superhelden & schurken’. Een superfijn thema dat alle supertalentjes boven haalt! Het was een opdracht uit het dikke knutselboek ‘Vuile vingers’ dat we voor de gelegenheid graag omvormden naar het thema ‘superhelden & schurken’. Kijk je hieronder mee naar de sfeerbeelden?

Elke laatste woensdag van de maand vindt in De Populier in Mortsel een creatief atelier plaats. Woensdag 27 april maken we er een feest van! Het buurtcafé opent zijn deuren en wil iedereen uitnodigen. Wij maken het nog gezelliger met een groot bont tapijt om samen aan te werken.  Jullie zijn welkom in De Populier van 14u30 tot 16u30. Kom het allemaal ontdekken en dat allemaal gratis! Doe je mee?
Meer info vind je hier. Ook op facebook kan je het evenement volgen om de komende workshops niet te missen.

Kriebelt het en wil je ondertussen in de paasvakantie op eigen houtje knutselen? Ontdek dan alle leuke opdrachten uit het dikke knutselboek ‘Vuile vingers’. Veel plezier en fijne vakantie!

Blijf op de hoogte van onze creatieve tips & workshops en volg / like ons op instagram of onze facebook-pagina Vuile vingers.

Contact

contact@lynnbruggeman.be
  Vuile vingers
  Vuile vingers