Nieuwe workshopreeks in Brussel

‘Juf, normaal kan ik niet goed tekenen, maar dit vind ik wel echt goed gelukt.’

We zijn zo blij. We hebben er weer een nieuwe workshopreeks bij! Gemeenschapscentrum Op-Weule in Brussel ontvangt ons met open armen om er elke week een atelier te geven. Woensdag gaven we de aftrap en vlogen we erin met de workshop ‘Kinderkunstenmuseum’. Het was zelfs een heel speciale editie met extra spel & beweging! Het was zalig! De kinderen deden dat fantastisch en dat was te zien aan hun werk. Ze leerden goed kijken, kleuren mengen, details toevoegen en bouwden zo hun kunstwerk stapje per stapje op. Afgewisseld met lopen, springen, dobbelen en uiteraard tekenen. Dat waren blije kindjes en blije ouders. We kijken nu al uit naar volgende week! Dan zwieren we swingende tekenkronkels op papier met muziek! Er zijn nog enkele plekjes, dus inschrijven kan nog!

We ontdekken elke woensdagnamiddag een wereld vol krijtjes, verf en tekenplezier. We steken de handen uit de mouwen, experimenteren als echte kunstkoks en maken de mooiste kunstwerkjes. We gaan aan de slag met houtskool, action painting en noem maar op. Schrijf je kind nu in voor deze crea-reeks! Voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Wil je zelf ook aan de slag en je eigen kinderkunstenmuseum maken? Het is een opdracht uit het dikke knutselboek ‘Vuile vingers’.
Wil je op de hoogte blijven van onze creatieve tips & workshops? Volg & like ons op instagram of onze facebook-pagina Vuile vingers.

Bekijk de sfeerbeelden van een heerlijke creatieve middag hier:

 

 

 

 

 

Contact

contact@lynnbruggeman.be
  Vuile vingers
  Vuile vingers