Overrompelend kleurrijk succes in Mortsel!

Wauw! Wat was het een gigantisch succes in ons creatief atelier in Mortsel! Een échte overrompeling van enthousiaste kleutertjes die super flink & gedreven meewerkten in onze workshop ‘Kleurrijke Gekkebekken! Ze fantaseerden hoe ze hun foto konden versieren en schoven aan bij ons ‘materialen-buffet’. Zo fijn om te zien hoe ze samen met hun (groot)ouders de verschillende materialen & technieken ontdekten! Er heerste een heerlijke creatieve buzz en er ontstonden geweldig mooie resultaten! Kleutertjes worden kunstenaars! En daar pakken we graag mee uit! 😉 Kijk je mee naar de leuke sfeerbeelden hieronder?

De Populier in Mortsel werd vorig jaar een creatieve broedplaats waar mooie dingen ontstonden. Kunstwerkjes, maar ook fijne toevallige ontmoetingen. Kleine kindjes en grote mensen vonden tijd & ruimte om samen aan de slag te gaan in het buurthuis. En uiteraard zetten we dit graag voort! Wees welkom elke 3de woensdag van de maand in De Populier in Mortsel van 15u tot 16u30. Volgende workshop vindt plaats op woensdag 19 april. Maar opgelet, dan is het buitenspeeldag en zijn we voor de gelegenheid te vinden in Fort 4!

In onze inspirerende, dikke knutselboeken ‘Vuile Vingers’ & ‘Kleurenbuffet’ vind je nog meer leuke knutselopdrachten.

Blijf op de hoogte van onze creatieve tips & workshops en volg / like ons op instagram of onze facebook-pagina Vuile vingers.

Contact

contact@lynnbruggeman.be
  Vuile vingers
  Vuile vingers