Ready, set, go! Een nieuw schooljaar, een nieuwe creatieve start!

Na een heerlijke zomer vliegen we er terug in! Want dat nieuwe schooljaar laat niet op zich wachten. En maar goed ook! Mijn vingers en handen jeuken alweer van al die creatieve goesting!

Naast al die fijne scholen waar ik wekelijks als docent de beeldende lessen geef, staan er uiteraard ook weer een heleboel workshops op de agenda. Het is zo fijn om zowel de kinderen als de leerkrachten te mogen inspireren. Zo gaan we oa. woordmonsters maken met enkele klassen in de Bib van Destelbergen. De jongsten van Basisschool De Muze bekijken alles dan weer door een andere (3D)bril. En voor Kinderkunstendag wordt er lekker met verf gezwierd in Aalter!

En dat is zeker nog niet alles. Want het thema van de jeugdboekenmaand dit jaar is kunst. Daar kunnen we dus zeker ook niet ontbreken! Het wordt de perfecte moment om mijn boek ‘Vuile vingers’ in de verf te zetten en daarnaast verfrissende nieuwe workshops te geven.
Wil jij er ook een voor bij jou op school of in de bib? Contacteer me gerust, dan maken we er samen een boeiende creatieve dag van!

Het belooft dus alweer een inspirerend en uitdagend nieuw schooljaar te zijn! Ready, set, go!

 

Contact

contact@lynnbruggeman.be
  Vuile vingers
  Vuile vingers