Schilderen met scharen in Geel

Wat een heerlijke gezellige workshop was dit in de bibliotheek van Geel (waar we trouwens altijd warm ontvangen worden). Ook deze keer wachtte er een enthousiaste bende van 15 kinderen op ons om er in te vliegen met de workshop ‘Schilderen met scharen’. Een atelier rond de kunstenaar Matisse waarbij je net als hem vormen knipt zonder bij na te denken. Best moeilijk, maar de klik werd snel gemaakt en de kinderen vonden het geweldig leuk! Zo flink hebben ze meegedaan.

Ze hebben goed leren kijken naar kleuren, want dat was ook voor de kunstenaar heel belangrijk. Er was zelfs een Mathiz in ons groepje dat naar huis ging met het idee om ook Matisse te zijn. Als ze naar huis gaan en daar verder willen experimenteren en spelen met de techniek, dan vonden ze het vast leuk 🙂 De mama’s en papa’s mochten alvast in geuren & kleuren horen wie Matisse was en wat ze gedaan hebben in de workshop. Naast een eigen fijn kunstwerkje maakten we met de restvormen ook voor de bib een toffe eyecatcher. Een gezellige namiddag dus, met een creatieve buzz, gekruid met leergierige kinderen en afgewerkt met leuk papier & mooie kleurcombinaties. Kijk je mee naar de vrolijke & kleurrijke sfeerbeelden?

Wil je op de hoogte blijven van onze creatieve tips & workshops? Volg & like ons op instagram of onze facebook-pagina Vuile vingers.

Contact

contact@lynnbruggeman.be
  Vuile vingers
  Vuile vingers