Spiksplinternieuwe leuke workshops

Aah, eindelijk! Daar is de zomer. De geur van vakantie en zonnecrème. Hopelijk zit je lekker met je voeten in het zand of met een lekker drankje in de tuin. Ik weet niet hoe het bij jou gaat, maar ik droom al stilaan over het nieuwe seizoen. Het is het heerlijkste moment van het jaar. Tot rust komen, even herbronnen & inspiratie opdoen. En dan duurt het niet lang of er ontstaan leuke, nieuwe creatieve workshops. En dan kan ik niet wachten om jullie ermee te verwennen volgend seizoen. 🙂

Swingende tekenkronkels:

Iedereen wordt blij van dansen & swingen. Maar wat als zelfs de krijtjes vrolijk beginnen mee te doen? Sluit je ogen en luister. Je hand beweegt, je voet tikt, je haren swingen, je wil er haast van zingen. Je potlood danst en je hand volgt op de muziek. Swing je mee?
In deze workshop vertalen kinderen geluid naar een eigen creatie. Het is een actieve & speelse opdracht waarbij ze gevoelens, kleuren & lijnvoering leren koppelen aan muziek. Een artistieke workshop waar iedereen blij van wordt!

 

 

Funny Faces:

Mooie vormen & gekke bekken. Knip, schuif & draai en ontdek deze gezichtjes om helemaal vrolijk van te worden! In deze echte ‘feel-good-workshop’ ontdekken kinderen op een speelse manier hoe gevoelens zich vertalen naar papier. Wanneer kijk je boos of blij? Zien we er allemaal hetzelfde uit? We maken de mooiste collages & lachen samen gezellig om onze gekke creaties. Daar wordt iedereen vrolijk van!

 

 

Jeugdboekenmaand

En al die vrolijke workshops komen volgend seizoen extra van pas. Want ken je het nieuwe thema al van de jeugdboekenmaand? Dat is volgend jaar ‘GELUK’. In de artistieke workshops van Vuile Vingers kan elke kind zich uiten. Expressie & creativiteit wordt gestimuleerd. Door dit persoonlijke proces kan élk kind trots naar huis gaan met een origineel kunstwerkje! (Wil je meer weten over de filosofie van Vuile Vingers? Check dan onze visie hier.) Ook de workshops ‘Bonte tapijten’, ‘Kleurrijke gekkebekken’ en ‘Vrolijke vlaggetjes’ passen perfect het thema van de Jeugdboekenmaand? Maar snuister uiteraard gerust verder op de site om de rest van ons aanbod te bekijken. Yes! Volgend schooljaar wordt een vrolijk & kleurrijk feest!

 

Kan je niet wachten en heb je nu al zin om enkele fijne knutselmiddagen met de kinderen te organiseren? Of wil je gewoon in een gezellig hoekje van de tuin kruipen met een inspirerend creatief boek? Bekijk dan zeker ‘Vuile vingers’ & nieuwe doeboek ‘Kleurenbuffet’ eens.
Wat dacht je bijvoorbeeld van de opdracht ‘smakelijke kleigebakjes’ uit het boek? Of probeer ‘melkmagie’ & ‘Smulkunst’ eens uit. En uiteraard heb je voor je aperitiefje superstoere & mooie onderzettertjes nodig 😉 Jep, de vakantie kan beginnen!

Wil je op de hoogte blijven van onze creatieve tips & workshops? Volg & like ons op instagram of onze facebook-pagina Vuile vingers.

Contact

contact@lynnbruggeman.be
  Vuile vingers
  Vuile vingers