Spiksplinternieuwe leuke workshops

Yes! We vliegen er weer in en dat uiteraard weer met volle goesting! De geur van vakantie plakt nog op onze huid, maar het creatieve brein draait al op volle toeren om van het nieuwe schooljaar weer een knaller te maken. En met deze leuke, nieuwe beeldende workshops gaat dat zeker lukken. Ik kan alvast niet wachten om jullie klasjes ermee te verwennen. 🙂 Wil je meer info? Contacteer me gerust.

 

Swingende tekenkronkels:

Iedereen wordt blij van dansen & swingen. Maar wat als zelfs de krijtjes vrolijk beginnen mee te doen? Sluit je ogen en luister. Je hand beweegt, je voet tikt, je haren swingen, je wil er haast van zingen. Je potlood danst en je hand volgt op de muziek. Swing je mee?
In deze workshop vertalen kinderen geluid naar een eigen creatie. Het is een actieve & speelse opdracht waarbij ze gevoelens, kleuren & lijnvoering leren koppelen aan muziek. Een artistieke workshop waar iedereen blij van wordt!

 

 

 

Funny Faces:

Mooie vormen & gekke bekken. Knip, schuif & draai en ontdek deze gezichtjes om helemaal vrolijk van te worden! In deze echte ‘feel-good-workshop’ ontdekken kinderen op een speelse manier hoe gevoelens zich vertalen naar papier. Wanneer kijk je boos of blij? Zien we er allemaal hetzelfde uit? We maken de mooiste collages & lachen samen gezellig om onze gekke creaties. Daar wordt iedereen vrolijk van!

 

 

Jeugdboekenmaand

En al die vrolijke workshops komen dit schooljaar extra van pas. Want ken je het nieuwe thema al van de jeugdboekenmaand? Dat is deze keer ‘GELUK’. In de artistieke workshops van Vuile Vingers kan elke kind zich uiten. Expressie & creativiteit wordt gestimuleerd. Door dit persoonlijke proces kan élk kind trots naar huis gaan met een origineel kunstwerkje! (Wil je meer weten over de filosofie van Vuile Vingers? Check dan onze visie hier.) Ook de workshops ‘Bonte tapijten’, ‘Kleurrijke gekkebekken’ en ‘Vrolijke vlaggetjes’ passen perfect het thema van de Jeugdboekenmaand? Maar snuister uiteraard gerust verder op de site om de rest van ons aanbod te bekijken. Yes! Dit schooljaar wordt een vrolijk & kleurrijk feest!

 

Kan je niet wachten en heb je nu al zin om enkele fijne knutselmiddagen met de kinderen te organiseren? Bekijk dan zeker de inspirerende creatieve doeboeken  ‘Vuile vingers’ & ‘Kleurenbuffet’ eens.

Wil je op de hoogte blijven van onze creatieve tips & workshops? Volg & like ons op instagram of onze facebook-pagina Vuile vingers.

Contact

contact@lynnbruggeman.be
  Vuile vingers
  Vuile vingers