Swingende krijtjes & zingende kindjes op de Luchtbal

Wat een fijn creatief feest was dat! Project Kunstwijk is een multidisciplinair festival dat elk jaar georganiseerd op een andere plek in district Antwerpen. Deze keer was de Luchtbal aan de beurt en het bruisde van de gezelligheid!

Wij mochten de jongste kunstenaars van de wijk meenemen op een tripje tussen swingende tekenkronkels, dansende krijtjes & springende letters. Ze luisterden ongelooflijk goed naar de muziek en vertaalden dit naar een groot kunstwerk op papier. Het was zo leuk om te zien hoe de kindjes helemaal opleefden dankzij enkele vrolijke noten. Er waren er bij die hun beste ballet boven haalden. Enthousiaste wiebelbenen en lachende gezichtjes gegarandeerd!

We ontdekten de gekste dingen in ons kleurrijk kunstwerk, van ‘een regenboog in de mixer’ tot ‘spaghetti van snoepveters’. Heerlijke woordpoëzie uit een kindermond. En toen gingen ook de letters uit alle boeken aan het dansen. Ze sprongen op hun kop, strekten een been en belandden op ons kunstwerk. Een supergezellige & vrolijke creatieve namiddag dus! Je kan ons kleurrijke kunstwerk gaan bewonderen in Bib Luchtbal.

Geniet je alvast mee van de sfeerbeelden?

De workshop ‘Swingende Tekenkronkels’ is een opdracht uit het dikke creatieve doeboek ‘Kleurenbuffet‘. Speciaal voor de fijne festiviteiten in de bib hebben we de opdracht aangepast & omgevormd tot een vrolijke lettersoep.

Wil je op de hoogte blijven van onze creatieve tips & workshops? Volg & like ons op instagram of onze facebook-pagina Vuile vingers.

Contact

contact@lynnbruggeman.be
  Vuile vingers
  Vuile vingers