Vakantiemodus

Wat een creatieve & intense marathon waren de voorbije maanden. De lessen zijn terug opgestart om vervolgens te eindigen in de typische drukte van het einde van het schooljaar. Er komt een 2de boek van Vuile vingers aan en er is nog meer nieuws!

Want ook al start de vakantie en schakelen we even terug, deze zomer zitten we evenmin stil.

Er komt een knutselpakket van Vuile vingers bij Doedoos van Blenders. Daar zijn we zo blij mee! 😀 Meer info hierover vind je hier terug.
Daarnaast zijn we, in samenwerking met Warmoes, ook bezig met een fijne theatervoorstelling op maat van de klas/school. Met -hoe kan het ook anders- creatieve workshops voor de kinderen.
En uiteraard staan we ook weer met enkele creatieve ateliers paraat bij de Jeugddienst van Deurne. We verzinnen coole waterdraken, maken stoere robotjes & tijdens de Japanse week maken we vrolijke mangapoppetjes. Allemaal workshops uit het boek Vuile vingers.

Het belooft weer een topzomer te worden met leuke, spannende projecten! Meer nieuws volgt uiteraard! Volg ons gerust op facebook of instagram om up to date te blijven 🙂

We wensen je alvast een superfijne & zorgeloze vakantie toe! Weet je even niet wat doen, kijk dan gerust nog eens terug naar onze creatieve tips. Geniet ervan!

Contact

contact@lynnbruggeman.be
  Vuile vingers
  Vuile vingers