Vrolijke vogels in de straat!

Als je nu door de Millisstraat in Antwerpen wandelt, dan zie je misschien wel hele mooie kunstwerkjes aan de ramen hangen. Het voorbije weekend was het Open Stratendag en velen organiseerden fijne straatfeesten. Tijdens het feest van de Millisstraat maakte ik met de kinderen vrolijke vogels. We bestudeerden ze, gebruikten onze fantasie, knipten & plakten er naar hartelust op los! Ze vlogen op van ons papier en zweefden in het straat. Het straat werd nog feestelijker door onze vrolijke versiering. Het zijn dan ook prachtige werkjes van enthousiaste & gedreven kinderen. Superfijn om op bezoek te komen in zo’n gastvrije & warme straat! Kijk je mee naar de fijne sfeerbeelden & resultaten hieronder?

Krijg je de knutselkriebels te pakken? Bekijk dan zeker eens de boeken ‘Vuile Vingers’ & ‘Kleurenbuffet’, die ik speciaal maakt voor kinderen (en hun ouders of leerkrachten). Elk boek is goed voor een heel jaar knutselpret & inspiratie!

Wil je op de hoogte blijven van onze creatieve tips & workshops? Volg & like ons op instagram of onze facebook-pagina Vuile vingers.

Contact

contact@lynnbruggeman.be
  Vuile vingers
  Vuile vingers