Vrolijke vormenbeestjes in Mortsel

De zomervakantie staat voor de deur. En dus haalden we voor de laatste keer al onze fantasie & creativiteit boven. Gisteren werkten we aan vrolijke vormenbeestjes, een grappig stripbeest dat leeft op papier. Het werden kleurrijke piepende beestjes, waarbij de jonge kunstenaars leerden creatieve oplossingen bedenken voor al het moeilijke knipwerk. 🙂 En ze deden dat geweldig! Kijk je mee naar de fijne sfeerbeelden hieronder?

Een jaar lang waren we te gast in De Populier in Mortsel. Het werd een creatieve broedplaats waar mooie dingen ontstonden. Kunstwerkjes, maar ook fijne toevallige ontmoetingen. Kleine kindjes en grote mensen vonden tijd & ruimte om samen aan de slag te gaan in het buurthuis. Het was zo’n fijn concept dat ik jullie met heel veel plezier alvast kan vertellen dat er na de zomervakantie een vervolg op komt! Daar zijn we uiteraard heel blij mee en we zien jullie natuurlijk graag terug. Hou dus zeker de facebookpagina van Vuile Vingers en Mortsel in de gaten om te weten wanneer. Wordt vervolgd… 😀

Kan je zo lang niet wachten? Wil je in de vakantie knutselen met de (klein)kinderen? Ontdek dan alle leuke opdrachten uit het dikke knutselboek ‘Vuile vingers’ en het kersverse knutselboek ‘Kleurenbuffet’. Veel plezier en fijne vakantie!

Blijf op de hoogte van onze creatieve tips & workshops en volg / like ons op instagram of onze facebook-pagina Vuile vingers.

Contact

contact@lynnbruggeman.be
  Vuile vingers
  Vuile vingers