‘WANTED’ schurken vangen in Merksem

In Bib Park in Merksem gingen we woensdag op schurkenjacht! De laatste dagen van de Jeugdboekenmaand hebben we onze supertalenten ontdekt en als échte superhelden staken we de boeven achter slot en grendel. We experimenteerden met houtskool en maakten prachtige schurkentekeningen met een speciale doordruktechniek. Dat gaf bij onze kleine creatieve helden een ‘wauw’-effect! Supertrots waren ze op hun werkjes en terecht! Sommigen maakten zelfs écht een slot en een sleutel op hun gevangenis en anderen vertelden hun schurk dat de deur op een kier stond en ze konden vertrekken.
Fijn om te zien hoe het hun fantasie prikkelde. Het was de laatste workshop deze maand voor de Jeugdboekenmaand, maar wij kijken alvast uit naar volgend jaar! Heel benieuwd wat dan het thema wordt… Maar geniet eerst nog even mee van de leuke sfeerbeelden hieronder.

Wil je in de paasvakantie op eigen houtje wat knutselen? Ontdek dan alle leuke opdrachten uit het dikke knutselboek ‘Vuile vingers’. Veel plezier en fijne vakantie!

Wil je op de hoogte blijven van onze creatieve tips & workshops? Volg & like ons op instagram of onze facebook-pagina Vuile vingers.

Contact

contact@lynnbruggeman.be
  Vuile vingers
  Vuile vingers