Winterwonderwensen

Wat een heerlijke creatieve drukte heerste er in De Populier in Mortsel! En met reden! We knutselden met z’n allen mooie winterwonderwenskaartjes! Zelfs (groot)ouders deden enthousiast mee om toch een fijn kaartje binnenkort aan iemand te kunnen geven. We experimenteerden met een leuke & spannende techniek mbv onze ’toversproeier’ en droomden alvast bij alle winterse taferelen. Er was veel goesting om er iets moois van te maken! Kijk je mee naar de sfeerbeelden hieronder?

De Populier in Mortsel werd vorig jaar een creatieve broedplaats waar mooie dingen ontstonden. Kunstwerkjes, maar ook fijne toevallige ontmoetingen. Kleine kindjes en grote mensen vonden tijd & ruimte om samen aan de slag te gaan in het buurthuis. En uiteraard zetten we dit graag voort in het nieuwe jaar! Wees welkom elke 3de woensdag van de maand in De Populier in Mortsel van 15u tot 16u30. Volgende workshop vindt plaats op woensdag 18 januari. Een échte feel-good-workshop rond gevoelens. We maken de mooiste collages en lachen samen gezellig om onze gekke creaties. Daar wordt iedereen vrolijk van!

In onze inspirerende, dikke knutselboeken ‘Vuile Vingers’ & ‘Kleurenbuffet’ vind je nog meer leuke knutselopdrachten. En met de feestdagen in het vooruitzicht: een ideaal cadeautje voor je kleine kunstenaar.

Blijf op de hoogte van onze creatieve tips & workshops en volg / like ons op instagram of onze facebook-pagina Vuile vingers.

Contact

contact@lynnbruggeman.be
  Vuile vingers
  Vuile vingers