Wonderlijke Workshops in Wevelgem

Deze week waren we te gast in Wevelgem voor 2 leuke workshops. We verrasten hen maandag met een stoere 3D-brillenworkshop en woensdag gingen we aan de slag met leuke & kleurrijke stripbeesten. Wonderlijke workshops waarbij we telkens weer andere andere dingen ontdekten. Zo verdween & verscheen ons kunstwerk en bedachten we ook een wonderlijk vormenmonstertje.
Elke workshop is voor zowel kinderen als begeleiders altijd weer een fijne uitdaging. Je komt al eens hindernissen tegen, maar dat hoeven geen problemen te zijn. Het fijne aan onze workshops is dat we de kinderen leren om hier creatief mee om te gaan. Problemen hoeven je niet tegen te houden. Integendeel, we stimuleren dan om creatieve oplossingen te zoeken. Een opdracht of een situatie naar je hand kunnen zetten. Belangrijke waarden waar kinderen veel van leren. Fijn om te ontdekken dat we elkaar zo kunnen blijven verrassen, inspireren en uitdagen. En dat zagen we ook terug in de leuke resultaten. Een superfijne enthousiaste groep met even toffe begeleiders! Bekijk hieronder de sfeerbeelden.

Wil je op de hoogte blijven van onze creatieve tips & workshops? Volg & like ons op instagram of onze facebook-pagina Vuile vingers.

Contact

contact@lynnbruggeman.be
  Vuile vingers
  Vuile vingers