Woordmonsters gespot!

Yes! Vorige week hebben we weer enkele klassen blij kunnen maken met onze workshop ‘Woordmonsters’! Het is natuurlijk niet voor de hand liggend: in coronatijden workshops organiseren. We waren dus heel blij dat we terug de handen uit de mouwen konden steken.

Zo konden de kleuters en de eerstejaars van school Ibex in Deurne genieten van een workshop vol fantasie, hongerige monsters en een spel van schaduw & licht! De woordmonsters smulden van onze letters en brulden van plezier! Prachtige kunstwerkjes die op het einde tot leven kwamen en levensgroot op de muur geprojecteerd werden. Deze enthousiaste leerlingen bedachten gekke namen voor hun creatie of brulden zoals enkel hun woordmonster dat zou kunnen! Wat was dat spannend & leuk 😀
Geniet mee van de sfeerbeelden onder dit bericht.

Ondertussen zijn er terug verstrengingen voor het onderwijs. Tot voor kort werden onze docenten beschouwd als essentiële derden. Dankzij ons fijn ‘Vuile-Vingers-team’ kunnen we deze workshops ook veilig volgens de maatregelen organiseren. De vraag is natuurlijk hoe de komende weken er uit zien.

Wil je toch graag iets organiseren en je zit met vragen? Contacteer ons dan gerust!
Stevenen we af op afstandonderwijs? Bekijk dan onze leuke online opdrachten en deel ze met je leerlingen
In het dikke creatieve doeboek ‘Vuile vingers’ vind je voor thuis nog veel ideetjes om een middag zoet mee te zijn.

Hou jullie goed!

Wil je op de hoogte blijven van onze creatieve tips? Volg & like ons op instagram of onze facebook-pagina Vuile vingers.

Contact

contact@lynnbruggeman.be
  Vuile vingers
  Vuile vingers