Workshop voor alle kinderen van Jan De Nul in Zeebrugge

Wat hebben we een ongelooflijk weekend in Zeebrugge achter de rug! Het was Flanders Technology & Innovation Festival en een heel weekend lang mochten bezoekers achter de schermen komen kijken bij Jan De Nul in de haven van Zeebrugge. Ik kan je wel vertellen dat dit veruit het coolste atelier was dat ik al ooit heb gehad! Want Vuile Vingers mocht voor alle kleine matrozen een creatieve workshop op maat bedenken.

Met verschillende technieken versierden we het schip, de Symphony, die de kinderen net in het echt bezocht hadden. We werkten met textielverf, textielstiften, glitters op t-shirten en er werd zelfs genaaid! Het was heerlijk om te zien hoe dit bezoek de kinderen inspireerde om nog meer te tekenen! Ze bedachten niet alleen vissen, kwallen, walvissen en zeemeerminnen. Er waren ook ankers, kapiteinen, kranen. Zelfs de grote sleuvengraver en ‘robotten’ van Jan De Nul werden getekend op de t-shirts. Ze tekenden kleine ‘Jan De Nullekes’ met helmpjes en fluo-hesjes die ‘schip ahoi’ riepen.

Kortom, het moet voor de kinderen een dag geweest zijn om niet te vergeten! En dat was het voor mij zeker ook niet. Met zulke mooie kanjers van schepen op de kaai, het zonnetje dat toch kwam piepen, de gezellige tent waar we de handen uit de mouwen staken, de fantastische organisatie van Zest Communications en uiteraard het enthousiasme van de kinderen! Een geweldig weekend waarbij ik nog na geniet van de sfeerbeelden. Kijk je mee hieronder?

Beginnen je vingers ook al te kriebelen? Bekijk dan eens deze twee creatieve knutselboeken ‘Vuile vingers’ en ‘Kleurenbuffet’. Doeboeken die ik speciaal schreef voor kinderen en hun ouders, om hen creatief uit te dagen en te prikkelen, zodat ze naar hartelust kunnen experimenteren en volop kunnen ontdekken op hun creatief avontuur vol verwondering & plezier.

Wil je op de hoogte blijven van onze creatieve tips & workshops? Volg & like ons op instagram of onze facebook-pagina Vuile vingers.

Contact

contact@lynnbruggeman.be
  Vuile vingers
  Vuile vingers