Workshopreeks in Mortsel 24/11

Elke laatste woensdag van de maand vindt er een creatief atelier plaats in De Populier in Mortsel. Hier kunnen (groot)ouders en hun kinderen zich heerlijk bezig houden met knippen, plakken, tekenen, schilderen en nog veel meer. Onder professionele begeleiding van onze ‘Vuile vingers-docenten’ gaan de jonge enthousiaste artiesten aan de slag. Dat worden vast pareltjes van kunstwerkjes!

Vorige woensdag haalden we onze slazwierders nog eens boven. Niet om sla droog te zwieren, maar om kunst te zwieren! Voeg een klankenketting van kroonkurken, oude sleutels, moeren, bouten, … toe en een snuifje magische glitter en je hebt blije snoetjes. Hoor de wind waait door de bomen én door ons kunstwerk. Bekijk hieronder de sfeerfoto’s.

Volgende keer, op woensdag 29 december, zijn jullie uiteraard weer welkom in De Populier van 14u30 tot 16u30. We maken mooie nieuwjaarskaartjes met een héél leuke verftechniek. En dat allemaal gratis! Om het helemaal af te maken, kan je er achteraf nog iets drinken of eten. Hoe leuk is dat! Doe je mee?
Meer info vind je hier.

Wil je op de hoogte blijven van onze creatieve tips & workshops? Volg & like ons op instagram of onze facebook-pagina Vuile vingers.

Contact

contact@lynnbruggeman.be
  Vuile vingers
  Vuile vingers