Workshopreeks in Mortsel 26/01

Yes! Ook vorige woensdag was er weer een fijn groepje in De Populier dat er weer zin in had! Het was best een hele uitdaging, want we gingen echte kunstenaars achterna in de workshop ‘Kinderkunstenmuseum‘. Geconcentreerd leerden de kinderen goed kijken, letten op details en verhoudingen. Niet evident, maar dankzij de goede tips en het ‘stapje-per-stapje-opbouwen’ kwamen er supermooie resultaten uit! Prachtig om zien hoe ieder kind er toch zijn eigen stijl in kwijt kan. Als je het mij vraagt, vaak meer waard dan de originele kunstwerken, zeker met de trotse snoetjes die erachter zitten! Ook benieuwd naar de resultaten? Bekijk hieronder dan de sfeerfoto’s.

Elke laatste woensdag van de maand vindt in De Populier in Mortsel een creatief atelier plaats. Volgende keer, op woensdag 23 februari, staan we weer klaar om kinderen en hun (groot)ouders te verwennen met een fijne workshop. Jullie zijn uiteraard meer dan welkom in De Populier van 14u30 tot 16u30. Dan steken we de handen uit de mouwen, laten onze fantasie werken en maken we knotsgekke dieren met houtskool en een vrolijke collage. Kom het allemaal ontdekken en dat allemaal gratis! Om het helemaal af te maken, kan je er achteraf nog iets drinken of eten. Hoe leuk is dat! Doe je mee?
Meer info vind je hier. Ook op facebook kan je het evenement volgen om de komende workshops niet te missen.

Wil je zelf ook aan de slag en je eigen kinderkunstenmuseum maken? Het is een opdracht uit het dikke knutselboek ‘Vuile vingers’.

Blijf op de hoogte van onze creatieve tips & workshops en volg / like ons op instagram of onze facebook-pagina Vuile vingers.

 

 

 

Contact

contact@lynnbruggeman.be
  Vuile vingers
  Vuile vingers