Workshopreeks in Mortsel 27/10

Hoera! Het was gisteren toch een feestelijke dag, want we mochten de eerste workshop geven van een hele reeks in De Populier in Mortsel. Elke laatste woensdag van de maand zal er een creatief atelier plaatsvinden waar (groot)ouder en kind zich heerlijk kunnen bezig houden met knippen, plakken, tekenen, schilderen en nog veel meer. Onder professionele begeleiding van Alice gaan de jonge enthousiaste artiesten aan de slag. Dat worden vast pareltjes van kunstwerkjes!

Gisteren hebben we gezellig zitten griezelen. Op papier kwamen onze grappige monstertjes, boeven en spoken helemaal tot leven. Onze tekeningen verdwenen in het donker maar met behulp van onze zelfgemaakte zaklamp zagen we al die schurken zitten! Het was een supergezellige en creatieve middag! Bekijk hieronder de sfeerfoto’s.

Volgende keer, woensdag 24 november, zijn jullie uiteraard weer welkom in De Populier van 14u30 tot 16u30. We gaan schilderen met slazwierders en maken kunstwerkjes die geluid maken in de wind! En dat allemaal gratis! Om het helemaal af te maken, kan je er achteraf nog iets drinken of eten. Hoe leuk is dat! Doe je mee?
Meer info vind je hier.

Wil je op de hoogte blijven van onze creatieve tips & workshops? Volg & like ons op instagram of onze facebook-pagina Vuile vingers.

Contact

contact@lynnbruggeman.be
  Vuile vingers
  Vuile vingers