Workshopreeks in Mortsel 29/12

Dat was toch even spannend. Cultuur kon even weer niet, workshops werden afgelast. Maar geweldig nieuws was het als onze reeks in Mortsel toch mocht doorgaan! Even bang afwachten of er dan ook nog volk zou op af komen, maar jawel hoor! Ook deze keer was het weer een succes en hebben we groot en klein een heerlijke creatieve namiddag bezorgd.

Elke laatste woensdag van de maand vindt in De Populier in Mortsel een creatief atelier plaats. Deze keer maakten we originele, feestelijke nieuwjaarskaartjes met onze beste wensen voor het nieuwe jaar. Zowel de kinderen als de ouders experimenteerden met de techniek en versierden hun kaartjes naar hartelust. En dat vonden ze geweldig! Heel fijn om te zien hoe verwonderd deze kleine artiesten waren over deze magische techniek. Nog een snuifje glitter erbij en de kaartjes waren klaar voor een spetterend nieuwjaar! Ook benieuwd naar de resultaten? Bekijk hieronder dan de sfeerfoto’s.

Volgende keer, op woensdag 26 januari, staan we weer klaar om jullie te verwennen met een fijne workshop. Jullie zijn uiteraard meer dan welkom in De Populier van 14u30 tot 16u30. Deze keer gooien we het over een artistieke boeg en gaan we de grote kunstenaars achterna. Ooit al eens je eigen Van Gogh willen hebben? Of toch liever ‘Het meisje met de parel’? Kom het allemaal ontdekken en dat allemaal gratis! Om het helemaal af te maken, kan je er achteraf nog iets drinken of eten. Hoe leuk is dat! Doe je mee?
Meer info vind je hier.

Wil je op de hoogte blijven van onze creatieve tips & workshops? Volg & like ons op instagram of onze facebook-pagina Vuile vingers.

Contact

contact@lynnbruggeman.be
  Vuile vingers
  Vuile vingers