Een verre reis tussen de potloden & penselen

Vorige week was het weer zover: een hele week op creatieve ontdekking tussen de potloden & penselen, naar verre planeten & onbewoonde eilanden. We staken met veel goesting & enthousiasme weer de handen uit de mouwen tijdens onze 2de editie van het Vuile Vingers creakamp in Mortsel.

‘Amai, kijk hoe goed ik dit getekend heb!’ (Luca)

Drie enthousiaste groepen van 5 tot 12 jaar volgden verschillende workshops en werden meegenomen op een creatief avontuur met onze docenten Sari, Luka & Violet. De kinderen leerden nieuwe technieken kennen waarbij het genieten was van de verwondering op hun gezichtjes van al deze magische effecten. Sommigen wilden liever hun kunstwerkje afwerken dan pauze nemen 🙂 Heerlijk om deze jonge creatievelingen zo ijverig te zien werken! En uiteraard, als kers op de taart, sloten we deze creatieve week af met een grote expo. Supertrotse kindjes vertelden vol voldoening aan hun ouders wat voor moois ze gemaakt hebben. Het was een week vol experiment, verwondering, ontdekking én spelplezier. Geniet je mee van de fijne sfeerbeelden?

‘Probeer maar gewoon, echt iedereen kan tekenen!’ (Theo)

Wil je enkele van deze opdrachten uitproberen thuis? Je vindt ze terug in de dikke knutselboek ‘Vuile vingers‘ en ‘Kleurenbuffet‘. Massa’s ideeën voor nog extra knutselpret deze laatste weken van de zomer! 🙂

‘Ik voel mij echt een kunstenaar.’ (Yana)

Wist je trouwens dat je ons vanaf september terug kan vinden in De Populier voor fijne creatieve middagen samen met je (klein)zoon/dochter? Elke 3de woensdag van de maand zijn jullie welkom van 15u tot 16u30. Kom af, het wordt gezellig 😉 (Hou onze facebookpagina in de gaten voor het programma.)

Wil je op de hoogte blijven van onze creatieve tips & workshops? Volg & like ons op instagram of onze facebook-pagina Vuile vingers.

Contact

contact@lynnbruggeman.be
  Vuile vingers
  Vuile vingers