Creatief kamp voor kinderen

‘Ik ga op reis en ik neem mee.
We gaan op reis, maar het wordt geen gewone reis. Het wordt een ontdekkingstocht waarbij we op bezoek gaan bij gekke dieren & leuke kunstenaars. We dromen & fantaseren over het leven in de zee. Samen gaan we op reis tussen lijnen & vormen. We ontdekken kleuren & avontuurlijke technieken. Kom mee op deze creatieve vakantie tussen de penselen en potloden! Ik ga op reis en ik neem mee…
 • Info: Een kamp voor kinderen die graag creatief bezig zijn. Een week waarin we de fantasie prikkelen en plezier hebben in het creëren. Een week boordevol artistieke ontdekkingen en prachtige kunstwerkjes waar kinderen terecht trots op kunnen zijn!
 • Leeftijd: 6-12 jaar
 • Hoeveel kinderen kunnen deelnemen?
  Per groepje van 20 kinderen krijg je 1 docent. Je kan max. 3 groepjes/docenten boeken.
 • Een creatief kamp bestaat uit een workshop in de voor- en namiddag.
  Eén workshop duurt standaard 2 uur. Je voorziet dus best zelf opvang voor en na.
  Voorbeeld: de workshop in de ochtend duurt van 10 tot 12u. Dan is het lunchpauze en zetten de docenten alles klaar voor de 2 de workshop. Deze duurt dan van 13 tot 15u.
 • Prijs en meer info: kan je opvragen via het contactformulier. Al onze prijzen zijn excl. btw, transport- & materiaalkosten. Materiaal kan uiteraard ook door u zelf voorzien worden of aangekocht worden, indien gewenst.

 

“Lynn haar lessen zijn enorm uitdagend. Leerlingen leren hun eigen grenzen kennen in het beeldend vormgeven. Hieruit putten ze meer zelfvertrouwen om eigen creaties te maken en staan ze versteld van wat ze in hun mars hebben.” (Juf Julie, Basisschool De Toverbol)

“Fantastische workshops! Zeer bekwame lesgeefster en mooi geleverd werk door elk kind.” (Sofie, Jeugddienst Deurne)

“ Ik vind knutselen zo leuk met jou, omdat we dingen doen die ik nog nooit gedaan heb. “ (Miriam, 8 jaar)

 

Contact

contact@lynnbruggeman.be
  Vuile vingers
  Vuile vingers