Jeugdboekenmaand 2023

Yes! Het is maart en dat betekent ook dit jaar weer feest! Het is jeugdboekenmaand en deze keer is het thema ‘geluk’. We hebben weer tal van creatieve workshops op de planning staan waar iedereen vrolijk van wordt! We vlogen er op 1 maart alvast in met een boel vrolijke vlaggetjes in de bib van Overijse, maar uiteraard hebben we nog meer creatieve pret in petto voor jullie kleine kunstenaars. Wil je er graag bij zijn? Kijk hieronder of je er eentje in je buurt vindt. Hopelijk zien we jullie binnenkort 🙂

Vind je toch geen activiteit in je buurt? Geen nood, hou onze facebook-pagina Vuile vingers (of instagram) in de gaten. Of ga aan de slag met de dikke creatieve knutselboeken ‘Vuile vingers’ & ‘Kleurenbuffet’. Wij zijn alvast superblij dat we zoveel kinderen (en hun ouders) kunnen plezieren met deze artistieke momenten.

 

Op 19/04 is het overal in Vlaanderen Buitenspeeldag. Dan zijn we te vinden in het Fort 4 van Mortsel met ‘Fons, de spons’, een workshop vol grappige bekpopjes en in het Speelbos Speelrijk in De Pinte gaan we aan de slag met onze workshop ‘Slazwierkunst’.

Tot binnenkort!

 

Contact

contact@lynnbruggeman.be
  Vuile vingers
  Vuile vingers