Stempelbattle in CC Het Bolwerk

In het CC Het Bolwerk in Vilvoorde gingen we met een fijne groep aan de slag met onze ‘stempelbattle‘. We maakten een ritmisch vormengedicht, een rap van vormen & kleuren. Ze stempelden met hun zelfgemaakte stempel een vrolijk gedicht en waren helemaal mee met de opdracht. Superfijn om deze lieve, enthousiaste kinderen bezig te zien. Ze vonden het heerlijk om fantasiewoordjes te verzinnen voor hun beeldgedicht & knipten, plakten, stempelden er naar hartelust op los. Op het einde bekeken we met deze fijne creatieve bende nog al onze kunstwerkjes. Ze waren zo geïnteresseerd in elkaars werk en konden écht al heel goed kritisch kijken & denken. Om dan ook nog superflink mee te helpen opruimen! Hulpvaardig, creatief & geïnteresserd; deze ‘coolkids’ van Vilvoorde hadden het allemaal! Het werd een geweldige middag met een superfijne sfeer. Kijk je mee naar de sfeerbeelden hieronder?

De workshop is geïnspireerd op de opdracht ‘Stempelbattle‘ uit het dikke knutselboek ‘Vuile Vingers’. Er staan nog veel meer leuke knutselopdrachten in. Zoek je nog meer inspiratie? Ook in ‘Kleurenbuffet‘ kom je vast aan je trekken. En met de feestdagen in het vooruitzicht: een ideaal cadeautje voor je kleine kunstenaar(s). 😉

Wil je op de hoogte blijven van onze creatieve tips & workshops? Volg & like ons op instagram of onze facebook-pagina Vuile vingers.

Contact

contact@lynnbruggeman.be
  Vuile vingers
  Vuile vingers