7 creatieve tips om het schooljaar fijn af te sluiten

Het einde van het schooljaar is in zicht en dat willen we graag op een fijne manier vieren. Maak die laatste dagen extra gezellig én feestelijk met de onderstaande creatieve tips.

  1. Hou een tentoonstelling van je kunstwerkjes. Wat heb jij dit schooljaar allemaal gemaakt? Hang je werkjes op in je kamer of in de klas. Online op de klaspadlet kan ook supertof zijn. Dan zie je de kunstwerkjes van de andere klasgenoten en kunnen mama’s en papa’s meegenieten van al dat moois!
  2. Maak een knuffelkussen om het super gezellig te maken in de leeshoek. Knuffelen met dit vrolijke kampkussen mag altijd! Lees hier hoe je te werk gaat.
  3. Maak het extra feestelijk door slingers te maken van deze leuke papieren waaiers. Hang ze aan een touwtje en klaar! Bekijk hier de opdracht.
  4. Maak samen nog leuke foto’s met je vrienden of je juf met je zelfgemaakte filter. Lees hier hoe.
  5. Tijdens het feestje kunnen natuurlijk geen lekkere drankjes ontbreken. Versier je glas of beker met deze vrolijke glasherkennertjes. De uitleg vind je hier.
  6. Ga je elkaar missen tijdens de vakantie? Maak een leuk kaartje voor je beste vriend(in) of voor je juf. Gebruik hiervoor de waterverftechniek. Je kan met de kaars een zon tekenen en in plaats van de vogeltjes bv. een strand met een vakantieparasol. Plak op de achterkant een vrolijk papiertje en schrijf een leuke boodschap. Bekijk het filmpje hier.
  7. Wil je de juf graag een inspirerend cadeautje geven? Het boek Vuile vingers zit boordevol leuke creatieve opdrachten. Of gebruik het zelf om in de vakantie nog fijn te kunnen knutselen. Meer info over het boek vind je hier.

Wil je op de hoogte blijven van creatieve tips? Volg & like ons op instagram of onze facebook-pagina Vuile vingers.

Contact

contact@lynnbruggeman.be
  Vuile vingers
  Vuile vingers