Doe je mee met onze creatieve workshops?

Weet je soms zelf niet te beginnen aan een creatieve activiteit met zoon of dochterlief? Wil je hen toch graag eens de vuile vingers gunnen zonder met de rommel te zitten? 😉 Je bent uiteraard meer dan welkom op onze creatieve workshops! Kijk hieronder of je er eentje in je buurt vindt. En jawel, soms zijn ook (groot)ouders toegelaten! Dan kan je je helemaal uitleven met je kleine creatieve deugenieten. Hopelijk zien we jullie binnenkort 🙂 Vind je toch geen activiteit in je buurt? Geen nood, hou onze facebook-pagina Vuile vingers (of instagram) in de gaten. Of ga aan de slag met het knutselboek ‘Vuile vingers’. 🙂 Wij zijn alvast superblij dat we zoveel kinderen (en hun ouders) kunnen plezieren met deze artistieke momenten.

 

-In Brussel zijn we sinds januari gestart met een reeks creatieve workshops. Elke week zijn er in Gemeenschapscentrum Op-Weule ateliers voor kinderen van 6 tot 12 jaar. -volzet-
-In De Populier in Mortsel kan je elke laatste woensdag van de maand samen met de kinderen creatief aan de slag gaan. (Groot)ouders zijn dus welkom en je kan er achteraf zelfs nog terecht voor een hapje en een drankje. Meer info vind je hier. Ook op facebook kan je het evenement volgen om te weten welke workshops eraan komen.
-In de krokusvakantie hebben we een heus kleuterkamp rond het thema superhelden. Deze kleine superhelden kunnen terecht in de Jeugddienst van Deurne. Er zijn nog plekjes! Meer info & inschrijven kan hier: voor 1 – 2 maart en voor 3 – 4 maart.
-Ook in de paasvakantie hebben we in de Jeugddienst van Deurne kleuterkampjes. Meer info & inschrijven kan hier: voor 5 – 6 april, voor 7 – 8 april, voor 12 – 13 april, voor 14 – 15 april.
-En daarnaast hebben we natuurlijk nog tal van creatieve workshops waar je dochter of zoon aan kan deelnemen. Ook dit jaar zijn we er weer bij met de Jeugdboekenmaand. Dit jaar is het thema ‘superhelden & schurken’ en speciaal daarvoor hebben we uiteraard enkele nieuwe workshops gemaakt. Je vindt ze hieronder mee in de lijst:

Tot binnenkort!

Contact

contact@lynnbruggeman.be
  Vuile vingers
  Vuile vingers